Pénztermelő honlapok

Van pár olyan oldalunk ami Adsense segítségével tud hozni némi forgalmat. Azok akik ingyen honlap pályázatra jelentkeznek ezáltal könnyen jelentős jövedelemhez tudnak hozzájutni.

Pénztermelő honlapok

Pénztermelő honlapokat manapság nem nehéz készíteni. A lényege ezeknek a honlapoknak, hogy készítünk egy statikus oldalt, vagy egy kategória oldalt ahova a cikkeinket tesszük közzé. Nem kell ügynökségekhez járni, nem kell ügyfeleket győzködni hogy vásároljon tőlünk média felületet és a reklám anyag elkészítésével sem kell többet bajlódnunk. Ez egy kis keresettel rendelkező magánszemély / vállalkozás vagy egy második bevételi forrást keresőnek megfelelő választás lehet.

Azt már tudjuk hogy a honlapok elkészítése bődületes 100 ezer forint összegtől indulnak. Ezt sokan nem tudják megfinanszírozni. Ezért a Greenlight pályázat keretében Ingyen készítjük el a honlapot a pályázóknak.

Honlap készítés ingyen

Ha nincs honlapod vagy a régi elavult, akkor pályázz nálunk honlap fejlesztési támogatásunkra. WordPress Honlapokat mi kizárólag csak pályázat útján valósítunk meg! Ezzel is hozzájárulunk a társadalom digitalizációjának elősegítéséhez! Tehát ingyen dolgozunk! (:

Minden benyújtott pályázatot 100% támogatunk a kontingens erejéig! A támogatás piaci értéke 150 ezer forint.

SEO: A SEO eszközök, amiket mi kínálunk, alapvetőek, de elegendőek a standard weboldalak esetén. Egyszerűen hozzáadhatunk cím tag-eket, meta leírásokat és URL-eket, hogy optimalizáljuk a weboldalunk láthatóságát a keresőmotorok találatai között.

Google ADSENSE hirdetések megjelenítése, ezáltal saját bevételi forrást hozhatsz létre magad számára. Ez fog pénzt termelni a honlapodon.

E-commerce: A webshop funkció is elég jó: amellett, hogy a PayPal integrálva van a problémamentes fizetési folyamat érdekében, egyszerűen felépíthetjük az üzletünket , árulhatunk legfeljebb 10,000 terméket, feltölthetünk termék képeket, menedzselhetjük a rendeléseket és nyomon követhetjük a leltárat és az ügyféladatokat. Ennek egyszeri díja a támogatás mellett 30 ezer forint.

Marketing: A weboldalak a legfontosabb ügyfélszerző eszközökkel is rendelkeznek. Push üzenet küldés, Hírlevél -követő hírlevél szolgáltatás, Chatbot integráció, külső tracking / követő kód elhelyezés, ügyféllista építéséhez és remarketinghez. Továbbá Popup eseményhez és exit Popup lehetőségek böngésző vagy oldal elhagyásakor.

GDPR Ready: A weboldalak a mai magyar és EU jogszabályoknak megfelelően rendelkeznek belső adatvédelmi tartalommal így ezek megírásával sem kell időt és pénzt áldozni.

Support: Ami viszont jár hozzá, nem csak az alap 99,99%-os tárhely support, hanem ha elakad a pályázó akkor segítünk a tartalom feltöltés mellett az üzemeltetésben. Saját rendszergazdád lesz aki segít a honlapok menedzselésében.

Ingyen domain szolgáltatás

Blog: Egy blogot is hozzáadhatunk a website-hoz és lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a preferált elrendezésünket, optimalizáljuk a posztokat az elérhető SEO eszközök segítségével és beállítsuk a publikálási dátumokat.

Kell ennél több?

Önnek egy profi weboldalra van szüksége! Nem kell mást tennie mint pályázni! Ezért az összegért 99%-ban támogatjuk elképzelését legyen a pályázó, alapítvány, egyesület, intézmény, önkormányzat, vállalkozás, cég vagy akár magánszemély.

Betheme 500+ választható kezdőtémával

Hogyha egy olyan WordPress sablont keresel, amivel könnyű dolgozni és reszponzív designnal rendelkezik, akkor vedd fontolóra a BeTheme sablont.

Bármelyik sablont is választhatod az egyikből tudsz készíteni másikat. Teljesen rugalmasan építheted fel oldalaidat BeTheme Muffingroup Builderrel.

Elég sok előre elkészített demóval érkezik, ezeket egyetlen kattintással importáljuk neked.. A téma továbbá könnyen testreszabható a téma-opció panellel, és még azt is kontrollálhatod, hogy az elemek az oldalon hogyan jelenjenek meg a mobilkészülékeken.

Használd ki a téma rövidkódjait, hogy olyan elemeket adj hozzá mint például az accordionok, fülek és egyebek, és ne feledd a parallax vagy videoháttér lehetőségét sem, hogy kiemeld a weboldaladat a többi közül.

Ez a megoldás nagyon hatékony, és alapvetően szép oldalakat hozhatsz így létre, amelyeket direkt a te iparágad webes igényeit szem előtt tartva alakítottak ki.

Ma egyszerűen nincs olyan alternatívája, ami egyszerűbb és gyorsabb lenne, és amiben benne volna annak a lehetősége, hogy akár komoly céges honlappá fejleszd a későbbiekben, rugalmasan alakítsd, és a Google kereső számára is megfelelő tartalmat biztosítsad.

Honlap pályázataink során tárhelyeinket több száz ügyfél használ jelenleg Betheme Muffinbuilder honlapot. Legyél te is közöttük!

Mit kapsz nálunk?

 • Karbantartást és frissítést
 • Hibajavítást
 • Megfelelő méretű tárhelyet
 • Biztonságot
 • Hírlevélküldési lehetőséget
 • Optimalizálást
 • Limitmentességet
 • Segítségnyújtás

A Google Adsense-ről

Weboldalakon nem csak egyszerűen a reklámok engedélyezése, de azok tartalma is kinézete is változtatható. Ezzel egyrészt a hirdetők olyan környezetben tudják elhelyezni reklámjaikat, melyek illenek hozzájuk, így olyanoknak hirdetve, akik érdekeltek az adott témakörben, tehát valószínűleg a reklám is érdekes lesz számukra.

A pénztermelő hirdetések külsejének megszabásával igazíthatjuk azokat az oldal megjelenéséhez. Megadhatjuk hol és mekkora méretű reklámok lehetnek, és azok színvilágát is meghatározhatjuk, hogy ne térjenek el túlzottan az oldal dizájnjától.

A Google lehetővé teszi a webmesterek számára, hogy tartalomhoz kapcsolódó PPC hirdetéseket jelenítsenek meg a webhelyükön a Google AdWords rendszerből, és hogy bevételt termelhessenek, ha valaki rákattint ezekre. 2004-es indulása óta az AdSense tette lehetővé az online hirdetők számára hogy pénztermelő honlapot tudjanak létrehozni.

Az AdSense működése

A Google AdSense módot kínál arra, hogy a megjelenítők pénzt keressenek internetes tartalmaikkal. Az AdSense úgy működik, hogy a hirdetéseket az Ön tartalmai és webhelyének látogatói alapján párosítja az Ön webhelyével. A hirdetéseket a saját termékeiket népszerűsíteni kívánó hirdetők készítik el és fizetik ki. Mivel ezek a hirdetők a különböző hirdetésekért más-más árat fizetnek, a megkeresett összeg is változó.

Regisztráció az ADSense szolgáltatásba

Google Search Console

A Search Console a Google ingyenes szolgáltatása, melynek segítségével figyelemmel kísérheti, fenntarthatja és javíthatja webhelyének jelenlétét a Google Keresés találatai közt. Nem kell regisztrálnia a Search Console szolgáltatásra ahhoz, hogy webhelye megjelenjen a Google keresési eredményeiben, de a Search Console segítségével átfogóbb képet kaphat arról, hogy a Google hogyan látja webhelyét, sőt, javíthat is rajta.

Mindenkinek, akinek van már webhelye. Az általános érdeklődésűektől a specialistákig, a kezdőktől a haladókig, a Search Console bárkinek a segítségére lehet.

Lásson hozzá a Search Console használatához

Miután a honlapod elkészült, a tartalom fel lett töltve. A honlapodon elvégezzük a technikai SEO beállításokat. A tartalmakat úgy kell feltölteni hogy a Google keresőszavakra legyen optimalizálva.

Pénztermelő honlapok

Cegpalyazat.hu Lakossagipalyazatok.hu

Gyors kérdések – válaszok

 • Mennyi munkánk volt vele? – Mindössze pár óra.
 • Mennyit lehet vele keresni?  50 -150 ezer forintot is havonta, téma függő.
 • Kinek ajánlott? – Bárkinek nemtől és kórtól függetlenül.
 • Mennyiért készül el a honlapom? – Teljesen ingyen, a pályázatfeldolgozási díjat kell csak megfizetni, minden pályázatot támogatunk!
 • Kell értenem hozzá? – Programozói tudást nem igényel.

Jelentkezz honlap pályázatunkra és egészítsd ki a jövedelmed!

Jelentkezem a honlap pályázatra

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

GREENLIGHTPALYAZATOK.HU

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Napi pályázati információk

Keresd meg számodra a legmegfelelőbb pályázati információkat! 

IRATKOZZ FEL MOST!

Legyél képben és használd ki a pályázatok adta támogatási lehetőséget

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup