Rajtad áll a jövőd!

Fontosnak érzed, hogy majd megfelelő munkát találj?
Hogy olyan tudás és képességek birtokába kerülhess, ami felkészít erre?
Hogy olyan közösségben élhess, amelyben megbecsülnek és elismerik az értékeidet?
Ahol a jót látják benned és nem a problémát?

Ha igen, jelentkezz az UNICEF Rajtad áll a jövőd! elnevezésű magyarországi programjára. 

Jelentkezési határidő: 2018. november 19. éjfél

Az UNICEF Magyarország elindítja RAJTAD ÁLL A JÖVŐD! elnevezésű programját, mellyel 14-24 éves magyarországi fiatalok számára teremt lehetőséget, hogy saját jövőjüket aktívan alakíthassák.

Ez a kezdeményezés hátrányos helyzetű fiatalok 3-5 fős csoportjait vonja be közös gondolkodásba, amelynek során maguk azonosítják az őket leginkább érintő és foglalkoztató társadalmi problémákat, majd kreatív helyi megoldásokat dolgoznak ki ezek megoldására. Ebben a folyamatban szakértők és mentorok segítik őket, hogy eszközöket találhassanak elképzeléseik valóra váltásához.

A programra egy nyilvános pályázat útján lehet jelentkezni. A sikeres pályázók egy országos műhelymunkában kezdhetik meg gondolataik formába öntését, amelynek része egy többnapos budapesti képzés. Végül kiválasztásra kerül az öt legígéretesebb kezdeményezés, amelyek részletes kidolgozásához és megvalósításához az UNICEF pénzügyi és szakmai támogatást biztosít. 2019 tavaszán pedig a legjobb helyi projektek nemzetközi zsűri elé kerülnek, amelytől további anyagi támogatást, valamint mentori segítséget nyerhetnek.

A későbbiekben évente megrendezendő program tehát a fiatalok aktív részvételére épül, és az előremutató kezdeményezések elindításán túl legfőbb célja, hogy a résztvevők elsajátíthassák azokat a képességeket, amelyek segítségével lehetővé válik későbbi egyéni céljaik önálló megvalósítása is.

Milyen feltételekkel jelentkezhetsz?
– 14 és 24 év közötti magyar állampolgárságú fiatalokból álló 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk (az életkort 2018. szeptember 24. napja alapján vesszük figyelembe). 
– a műhelymunka során olyan új ötletek megvalósításán dolgozhattok, amelyek megvalósítására eddig még nem kaptatok más támogatást (pl. hivatalos szervezetként, bejegyzett egyesületként, vállalkozásként stb.). 

Mit kell vállalniuk a jelentkezőknek?
– A csapatnak részt kell vennie egy félnapos tájékoztató megbeszélésen 2018. december 7-9. között, valamint az azt követő rövid kutatómunkában. 
– A csapat tagjainak jelen kell lenniük, és aktívan együtt kell működniük a társadalmi műhelymunka mindhárom napján, vagyis 2018. december 14-16-án. 
– Ha megnyeri a csapat az 1.000 dolláros díjat és a kapcsolódó szakmai támogatást, akkor meg kell valósítania elfogadott tervezetét 2018. december és 2019. február között. 
– Amelyik csapat a nemzetközi zsűri döntése alapján 2019. április végén elnyeri a 20.000 dolláros támogatást, az egyszersmind vállalja, hogy tovább folytatja a megkezdett munkát. 

Az előkészítő egyeztetésre és a szociális műhelymunkára kiválasztott résztvevők utazási és szállásköltségeit az UNICEF Magyarország vállalja, illetve gondoskodik a csapatok tagjainak teljes ellátásáról. 

Kiket választunk ki?
A probléma megjelölésénél elvárás, hogy az ne egyéni nehézség legyen csupán, hanem többeket érintő jelentős társadalmi vagy generációs jelenség, ami fiatalok csoportjainak nehezíti meg az életét. Megnézzük azt is, hogy a problémára léteznek-e már kidolgozott megoldások és előnyben részesítjük azokat, amelyekre még nincsenek.

A csapat összetétele, motiváltsága, a beadott jelentkezés minősége alapján ítéljük meg, hogy képes lehet-e megvalósítani céljait. Külön értékeljük a sokszínűséget és azt, ha a csapat tagjai között hátrányos helyzetű, fogyatékossággal élő fiatalok is vannak.
A csapat által megadott probléma a magyarországi felhívás témájához kapcsolódik.

Jelentkezni az online űrlap beadásával vagy a jelentkezési lap kitöltésével és a rajtadallajovod@unicef.hu e-mail címre, illetve az UNICEF Magyarország, 1077 Budapest, Wesselényi u. 16/a postai címre történő beküldésével lehet.

További információ a rajtadallajovod@unicef.hu e-mail címen.
http://www.unicef.hu

FELHIVAS_Egy generáció korlátok nélkül – Rajtad áll a jövőd! (PAFI).pdfUNICEF_MindenGyerekert_Cyan_Vertical_CMYK_magyarorszag.pngRajtad áll a jövőd! - Egy generáció korlátok nélkül (UNICEF Magyarország).docx

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

GREENLIGHTPALYAZATOK.HU

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Napi pályázati információk

Keresd meg számodra a legmegfelelőbb pályázati információkat! 

IRATKOZZ FEL MOST!

Legyél képben és használd ki a pályázatok adta támogatási lehetőséget

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup