Invitech InnoMax Díj

Az Invitech 2010-ben azzal a céllal hozta létre az InnoMax Díjat, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre. Másképpen fogalmazva: teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvéleménynek, és persze azért is, hogy értékes díjakat nyerjenek.

2014-től a díjazott vállalkozások köre új kategóriával bővült: immár a nonprofit és civil szféra szervezetei is pályázhatnak projektötleteikkel. E szervezetek számára sokszor igazán kevés segítség kell, hogy egy-egy jó és hasznos ötletet megvalósíthassanak. Az Invitech ehhez nyújt segítséget szolgáltatások és know-how formájában.

A 2015-ös évben ismét megújult az InnoMax Díj: a legfontosabb változás, hogy immár nemcsak az Invitech ügyfelei, hanem valamennyi hazai vállalkozás részese lehet a programnak.

Az InnoMax kezdeményezés az évek alatt üzleti klubbá nőtte ki magát, ahol az Invitech vállalati ügyfelei év közben is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, miközben természetesen továbbra is pályázhatnak az InnoMax Díj elnyerésére.

2016-ban az InnoMax Díj nemcsak elnevezésében újult meg, hanem szerkezetében is, lényegesen egyszerűbb és áttekinthetőbb pályázati struktúra mellett még értékesebb elismerések vártak a jelentkezőkre. A legfontosabb változás, hogy a Díj szellemisége is megújult, középpontba állítva a közérdeket szolgáló innováció érvényesülését. 2017-ben ezt a koncepciót vittük tovább, kismértékben módosított tartalommal.

Felismerve, hogy a korszerű eszközök és a naprakész tudás átadása elsősorban a nonprofit szervezetek esetében jelenthet komoly előrelépést, 2018-ban a pályázat alapvetően a civil szféra szereplőinek részvételére koncentrál. Várjuk a nonprofit szervezetek innovatív projektötleteit, amelyeket ezúttal is szakavatott zsűri bírál majd el. A legjobb projektötletek ismertségét tovább növelheti, hogy azokat az Invitech még az elbírálás időszakában közönségszavazásra is bocsájtja.

Több információ itt érhető el: https://www.invitech.hu/innomax/hu/az-innomax-dijrol/innomax-non-profit-palyazat-kiiras

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

GREENLIGHTPALYAZATOK.HU

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Napi pályázati információk

Keresd meg számodra a legmegfelelőbb pályázati információkat! 

IRATKOZZ FEL MOST!

Legyél képben és használd ki a pályázatok adta támogatási lehetőséget

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup