Döcög az Otthon Melege program weboldala

Több olvasónk beszámolója alapján úgy tűnik, hogy megint döcög az Otthon Melege program holnapja.

Hétfőn a közép-magyarországi régióban 16 óra 30 perctől van lehetőség a hűtőgép csere programban a pályázatok benyújtására. “Ezidáig teljesen használhatatlan a pályázati felület, gondolom a szerverek túlterheltsége miatt. Szomorú, egy ilyen rohamra szerintem föl kellene készíteni a technikai apparátust is” – írta egy olvasónk.

Más olvasók arról számoltak be, hogy bár nem vált elérhetetlenné az oldal, de szinte használhatatlanul lassú. Olyan olvasónk is volt, akinek sikerült a pályázat leadása. “Bár türelmesen, de sikerült benyújtanom az adatlapot. Még nincs vége, ma 20:30-tól egészen November 26. 24:00 óráig fel kell tudni tölteni a mellékleteket. Tény és való, hogy le lett terhelve a rendszer, viszont most mégis sikerült a pályázat beadása” – írta.

A pályázati időszak meghosszabbítására azért volt szükség, mert hétfőn, a pályázatok beadására kijelölt eredeti idősávban nem mindenkinek sikerült leadnia a pályázatát, ugyanis sokaknak nem volt elérhető a pályázati felület.  Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azzal magyarázta az esetet, hogy az eredeti időpontban a régióban áramszünet volt, amely érinthette a potenciális beadókat.

Nem találta meg amit keres? Használja pályázat keresőnket!


Érdekelnek még ilyen könnyed kulissza cikkek a pályázattal kapcsoltban? Írd meg véleményed, Iratkozz fel és kövess minket!

 

PÁLYÁZATI FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL:

GREENLIGHTPALYAZATOK.HU

 

Telefonszám: 

+36 90 900-352

Ha pályázatokkal kapcsolatos kérdése van akkor hívjon minket!

A pályázati IVR ügyfélszolgálat hívása egyszeri Bruttó 900 forint. ASZF-t elfogadom!

Ha kérdeznél Facebookon:
 

Email: greenlightpalyazat@gmail.com

 

Greenlight Támogatások Facebook csoport Greenlight pályázatokról mit is érdemes tudni? A pályázataink kiírója a TEES Nonprofit Kft vagy más néven Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit szervezet

 

 

Napi pályázati információk

Keresd meg számodra a legmegfelelőbb pályázati információkat! 

IRATKOZZ FEL MOST!

Legyél képben és használd ki a pályázatok adta támogatási lehetőséget

Köszönjük a regisztrációt. Meg kell erősítenie az e-mail címét!
Köszönjük, hogy minket választ! Legyen Ön a következő kedvezményezett!
Bezár
×
×
WordPress Popup